top of page

SCHOOL VOOR EMOTIONELE INTELLIGENTIE 

Creëer een betere wereld door te leren hoe emotionele intelligentie het verschil maakt

Opleiding Lichaamswerk

Ben je als Coach of (proces)Begeleider op zoek naar hoe je mensen (ook kinderen) begeleidt om beter naar het lichaam te luisteren, signalen in het lichaam te gaan leren herkennen en werkvormen te hanteren waarin door middel van lichaamsoefeningen en introspectie getracht wordt de geestelijke en lichamelijke gezondheid te verbeteren.

 

Doel
Deelnemers krijgen stapsgewijs inzicht in hoe zij de methode bij lichaamswerk kunnen gebruiken om het fysieke, mentale en enegetische proces te begeleiden en ondergaan. De 4 dagdelen bestaan uit een theoristisch en praktisch gedeelte. 

 

Deelname opleiding

De cursus is open voor intrinsiek gemotiveerde mensen die zich aangetrokken voelen naar diverse disciplines en deze willen integreren in het dagelijkse leven. Maar ook in het werk als begeleider, coach of ouder. Wil je meer leren over o.a. mindfulness, yoga, meditatie, HeartMath en visualisatie oefeningen en voel je je aangetrokken tot het lichaamsgerichte werk in begeleiding van jezelf, dan wel als methodiek en begeleiding binnen jouw werk.

 

De deelnemers moeten bereid zijn om op zichzelf de lichaamswerk methode toe te passen. Zo ervaart hij/zij hoe het voelt. Door dit zelf te beleven, kan de coach zich beter inleven in het fysieke, mentale en energetische proces van de coachee.

 

Voorwaarde deelname

  • Jouw verhaal vooraf opsturen naar info@EQcompany.com met een motivatie voor je deelname aan deze opleiding

  • Actief kunnen luisteren en niet gelijk reageren

  • Oefeningen ondergaan vanuit een niet-oordelende vorm

 

In lichaamswerk leer en begeleidt je de ander hoe hartritme, ademhaling en dieper voelen van invloed zijn op het lichaam. Je leert hoe je de ideale samenhang kunt genereren tussen het lijf, het hart en gedachten waarbij men stress reduceert, creatiever gaat denken en met een mentale helderheid persoonlijke oplossingen toegankelijker zullen worden.

 

Belangrijke onderdelen van het lichaamswerk zijn ademhalingsoefeningen, inspannings- ontladings- ontspanningsoefeningen en visualisatieoefeningen.

 

Paarden zijn de ideale begeleiders in de reis naar binnen toe en geven belangrijke signalen af, over het gebied waarin het proces zich afspeelt. Ook resoneren paarden een sterk electromagnetisch veld, die ons kan begeleiden in heling en herstel.

Als je interesse hebt in een dagsessie waarin lichaamswerk, meditatie, ademwerk en een diepe reis naar het innerlijke centraal staat, kom dan naar de Vrouwentempel. Eens in de twee maanden ben je welkom, voor alleen vrouwen.  
 

 

 

Belangrijke informatie

 

De module Lichaamswerk bestaat uit 4 modules van 8 dagdelen, waarin je aan het werk gaat met theorie, eigen lichaamswerk, begeleiding van deelnemers en het examen.

Kosten: €172,50 per opleidingsessie/dagdeel.

Materiaalkosten: €100,00

Maximaal aantal deelnemers: 6

 

Bedragen zijn exclusief btw.

Inclusief:

  • drankjes e.d. 

  • examenkosten

Coach: Larissa Gies

Voor een vraag bel naar ons kantoor:

0172 -854525

Een bericht achterlaten kan ook, via onderstaand berichtveld.

bottom of page