top of page

Creating a better world by learning how Emotional Intelligence can make the difference.

SCHOOL FOR EMOTIONAL INTELLIGENCE

Maatwerk Teamcoaching

Ongeacht met welke reden een team bij elkaar komt, op welk niveau ze werken en voor hoe lang dit gebeurt, een succesvol team kent en begrijpt het doel, ieders rol en de processen.

 

Effectief samenwerken komt o.a. voort uit het begrijpen van de verschillende communicatie niveaus binnen interactie met andere(n). 

 

Door meer te leren over EQ (emotionele intelligentie), leren teamleden meer over de impact van gedrag en begrijpen op een dieper niveau.

 

Wij bieden een gamma aan tools en middelen die aangepast worden op uw doelstelling en thematiek. Uit jarenlange ervaring weten wij dat de behoefte van ieder team anders is, dus informeren wij je graag over de mogelijkheden voor jullie team. 

 

Resultaat:
Aangepast op wensen, doel en thema's van het team, (project)organisatie of stuurgroep.

 

Voor wie:  teams vanaf 3 tot 20 personen (meer personen op aanvraag). 

Informatie

 

Teams in beweging. 
Duur: 1 dag, 2 dagen, meerdaagse met terugkomdagen en/of incompany.  

 

Waar: Unieke locatie in “het Groene Hart” (Aarlanderveen) In overleg kan deze training ook op andere locatie in zuid, midden of noord Nederland gegeven worden.
 

Investering: € 1.950,00 (all-in)

Bedrag is uitgaande van 6 tot 10 personen. Wilt u met minder dan 6 deelnemers een training volgen dan wordt er € 200,- p.p. in mindering gebracht. Bij meer dan 10 deelnemers rekenen wij een meerprijs van € 100,- p.p. (alle bedragen zijn exclusief btw).

 

BEL ons:   0172 85 45 25

bottom of page