top of page

Creëer een betere wereld door te leren hoe emotionele intelligentie het verschil maakt

SCHOOL FOR EMOTIONELE INTELLIGENTIE 

Creeër een betere wereld door te leren hoe je met Emotionele intelligentie het verschil maakt. 

Werkwijze van de EQ Academy 

Binnen alle programma's en ontwikkelingstrajecten van de EQ Academy bieden wij intensieve begeleiding op een reeks van signalen uit de praktijk. Alle programma's zijn ingericht rondom de persoonlijke en team-ontwikkeling op het gebied van Emotionele Intelligentie.

 

Binnen coaching zijn de methodieken er niet op gericht om pasklare antwoorden te verschaffen. Het gaat om het ontwikkelen van de 'eigen wijsheid' en een manier van denken en voelen helder te krijgen en daarin orde aan te brengen.

Binnen het ontwikkelen van EQ vaardigheden reiken wij een aantal gereedschappen aan die doormiddel van training en opleiding bijdragen aan het optimaal functioneren op basis van gevoel en mentale capaciteiten. 

 

Alle programma's zijn ingericht om nieuwe mogelijkheden in jezelf en situaties te herkennen en te benutten.

EQ maakt creatiever, flexibeler en geeft een groter incasseringsvermogen. Onze missie is dan ook niet voor niets;
 

De EQ Academy is een actuele ontmoetingsplaats waar mensen zich samen en individueel richten op de bewustwording en ontwikkeling op het gebied van Emotionele Intelligentie. Alle modellen, methodieken en technieken zijn erop gericht om inzicht en bewustwording op verschillende niveau's te versnellen. De EQ Academy is erop gestoeld deze 'tools' en methodieken over te dragen aan de deelnemers van onze programma's. Of het nu een coaching, opleiding, training of workshop betreft, al onze coaches werken met dezelfde methodieken en modellen. 

 

Onze programma's en opleidingen combineren doeltreffende psychologische stromingen en methodieken. Wij kijken altijd naar de individuele behoeften en een Holistisch aanpak, dit maakt ons daardoor uniek in Nederland.