IMG_7780.JPG
Tempel.png

De Vrouwentempel

Lieve Vrouw,

 

Je bent van harte uitgenodigt voor deze middag/avond retraite voor vrouwen: 
 

˜”° Dє Vг๏ยฬєภtє๓Թєl °”˜

Deze Spa Wellness & Soul Retreat is een

ont-moeting en staat in het teken van jezelf onderdompelen in rust en sereniteit en je energie een boost te geven. Tijd voor jouw innerlijke verhaal, jouw lichaamsbewustzijn te activeren door onbewuste processen naar het bewustzijn te halen.

Dat ga je ervaren door rituelen als:
- sharing is caring
- elementen rituelen 
- meditatie/visualisatie
- klankschalen meditatie 
- energetische ontdekkingsreis
-  lomi lomi massage 
En veel meer.....

Voor de innerlijke vrouw wordt vanzelfsprekend

ook goed gezorgd. 

🍉

Voel jij dat past voor jou of misschien wel samen met een vriendin(nen), zus of moeder? alle vrouwen zijn welkom. 


 

Er is plek voor maximaal
8 vrouwen.

Prijs €197, All-in.

Aanmelden kan via het

onderstaande formulier


۞
Liefs Simone & Larissa

IMG_7830.JPG

Over Ons

Holistische aanpak.

De mens als één geheel gezien, waarbij lichamelijke, psychologische, sociale, en spirituele elementen onlosmakelijk met

elkaar verbonden zijn

en elkaar wederzijds beïnvloeden.

Voor ons is luisteren naar de signalen uit ons lichaam belangrijk. De diepere lagen te doorvoelen, mee te verbinden, te begrijpen en te respecteren.

Larissa vanuit haar werk als Coach in emotionele intelligentie en Simone als Massage therapeut en lichaamsgericht werken.

Onze ‘down to earth’ opvoeding en scholing, maar ook onze interesses in het holistische en spirituele hebben ertoe geleid dat we deze bijzondere retraite hebben kunnen ontwikkelen. 

IMG_7780.JPG
Decorative Shape

Waarom vrouwen?
Vrouwelijke energie is meer naar binnen gericht.


Het nodigt ons dus uit om zacht, rustig, zelfzorgend, sensueel en ontvankelijk te zijn. Door ontspanning kom je in een dieper contact met jezelf, je zakt lekker in je lichaam en je hart opent zich voor wat er in je gebeurt. In de Vrouwentempel wordt zo een sfeer van integriteit, respect, speelsheid en veiligheid gecreëerd. Zo kun jij alle aspecten van wat vrouw zijn betekend, helemaal laten ontmoeten, ontluiken en onderzoeken.

Voor en door vrouwen. Luisteren naar wat je lijf nodig heeft. Gun jezelf positieve energie, balans én een diep ontspannen gevoel. Deze Vrouwentempel heeft een uniek belevenisprogramma met fijne meditaties, verwenrituelen, anti-stress Workshop, pakking, massage en veel meer. Kijk bij onze aankomende evenementen voor de nieuwe data.

Wil jij jezelf op onderliggende lagen onderzoeken?

Jouw ware vrouwelijkheid toelaten werkt het beste met en tussen andere vrouwen. Hoe spannend dat voor sommige vrouwen ook kan zijn. Het is krachtig, versterkend en helend om met alleen vrouwen samen te komen. Tijd voor jezelf, om je dieper te verbinden met jezelf- te ervaren, voor en door vrouwen met elkaar.

 

Deze mini retraite zul je ervaren als “thuiskomen” en als een “warm bad”. Het samen zijn met vrouwen biedt ook een basis voor diepe ontspanning, onderzoeken en het letterlijk durven blootleggen van jezelf.


Een fijne balans tussen verdieping en echt even helemaal tot rust te komen. Vanuit een steeds grotere vraag naar specifieke vrouwenceremonies en rondom vrouwenthema's organiseer ik samen met een andere vrouw ongeveer zes keer per jaar een prachtige vrouwen-mini-retraite.

Deze Spa Wellness & Soul Retreat staat in het teken van jezelf onderdompelen in complete rust, sereniteit en je energie een boost te geven. Tijd voor jouw innerlijke verhaal, jouw lichaamsbewustzijn te activeren door onbewuste processen naar het bewustzijn te halen.


Wat kun je verwachten?
Fijne Rituelen (vanuit het Sjamanisme), Meditaties, Verwenrituelen, Klank, Muziek - bewustzijns-meditatie, Cacao Ceremonie, Lichaamsbewustzijn Lomi Lomi stijl, opgieting, en dat allemaal in een intieme wellness setting van deze privé spa.
Voor de innerlijke vrouw wordt vanzelfsprekend ook gezorgd.

 

Aankomende data van de Vrouwentempel

 • De Vrouwentempel
  De Vrouwentempel
  Sold Out
  Details
  10 Dec, 16:00 – 22:00
  Alphen aan den Rijn, Kalkovenweg 12, 2401 LK Alphen aan den Rijn, Netherlands
  Spa Wellness & Soul Retreat