top of page

Creating a better world by learning how Emotional Intelligence can make the difference.

SCHOOL FOR EMOTIONAL INTELLIGENCE

Relatiecoaching

"Hoe krijgen we het gevoel weer terug?" of misschien wel, .. "krijgen we het gevoeg wel weer terug?"...

Graag onderzoek ik dan samen met jullie, of en hoe het het nog zin heeft om in de relatie te investeren. Zo niet, dan kun je beter op een goede manier uit elkaar gaan. Maar je hebt niet voor niets ooit voor elkaar gekozen en als er nog de wil en de hoop is om hier samen in te stappen en aan te werken, dan is het zaak om de problemen snel en goed aan te pakken.

 

We gaan met diverse werkvormen in dit traject aan de slag en zullen ons vooral richten op het vergroten van bewustwording, inzichten in onszelf en elkaar, vaardigheden die je gemakkelijker helpen bij het werken aan verbetering tussen het interactieniveau (wat we zeggen) en het gevoelsniveau (wat we voelen).

 

We kijken naar de oorzaak van de problemen en de juiste sleutels die jullie gaan helpen. Als we de eerste sleutels gekozen en besproken hebben, merk je gelijk verbetering en dat motiveert om door te gaan. Er onstaat direct weer positieviteit en en kan weer een liefdevolle, fijne, warme relatie van gemaakt worden met geestelijke en lichamelijk balans. De sleutels voor een succesvolle relatie zijn o.a.;

 

intimiteit, een open communicatie, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, initiatief, respect en vertrouwen.

Relatieproblemen kunnen zich op allerlei verschillende manier uiten. Een relatie kent diverse fases en omdat velen van ons er druk zijn met werk, opleidingen, de kinderen en andere zaken komt vaak de tijd die je nodig hebt voor elkaar onder druk te staan.  Je lijkt elkaar een beetje te vergeten en leeft zo zonder dat je er in eerste instantie bewust van bent langs elkaar heen.

 

 

Wellicht komt er door de diverse dingen die gebeuren zoals ruzie, vreemd gaan, gebrek aan lichamelijke intimiteit maar ook andere oorzaken zoals overbelasting van werk of studie ontstaat dan een vraag als:

- Is onze relatie nog te redden?

- Hoe krijgen we het gevoel weer terug?

- Hebben andere herkenbare problemen?

- Hoe gaan we dit oplossen?

 

Vaak kan het probleem ook zitten in hoe je met conflicten hanteren dus hoe je met een meningsverschil omgaat. Conflicten gebeuren niet voor niets, immers houdt je van diegene waar je alles van jezelf aan durft te laten zien en dit betekend dat die gene dan ook jouw minder mooie kanten ervaart.

 

Heb je relatieproblemen?


Overleg dan vrijblijvend wat de

mogelijkheden zijn.

Samen komen we in beweging.

 

Kosten per uur: € 105,- (samen)

Duur: de sessie duurt maximaal 1,5 uur.

Op aanvraag ook in het weekend of avond (toeslag)

 

Zijn er nog vragen, of willen jullie een afspraak maken, gebruik dan het aanmeldingsformulier voor een snelle reactie.

 

Of bellen naar onderstaand nummer kan natuurlijk ook.

AANVRAGEN KENNISMAKING
bottom of page