top of page

Creating a better world by learning how Emotional Intelligence can make the difference.

SCHOOL FOR EMOTIONAL INTELLIGENCE

JOURNEY OF A LIFETIME 
 

Het kan ineens zo zijn dat je je realiseert dat je erg veel behoefte hebt aan rust, het opladen van je batterij en eens stil te staan bij wat je doet en het leven. Je staat op een kruispunt in je leven, of beter nog een splitsing en je weet niet goed wat nou de beste keuze voor jou is. Misschien wil je je baan, een moeilijke keuze of relatie evalueren. Je geest en lichaam hebben behoefte aan duidelijkheid, inspiratie, balans en inzichten waardoor je een nieuwe beweging kunt maken.

 

In deze bijzonder leerzame en inspirerende reis staat de aandacht voor jezelf centraal. Deze reis is niet zo maar een reis, het is een reis naar een bijzondere bestemming en een bijzonder doel. Een reis met jezelf voor jezelf. Een reis om te gaan ontdekken en stil te staan bij wie je bent, inzichten te krijgen door op zoek te gaan en om te groeien. Uiteindelijk met als doel onszelf beter leren verstaan en (terug) te keren naar de essentie. 

 

Wil jij jouw kennis, dienst of product overdragen aan een ander? Dan vereist dat een heldere missie, waarin je de processen leert sturen vanuit jouw eigen kracht. Of wil jij ontdekken wat nou een gezonde balans is tussen je ratio (gedachten) en gevoel (emotie). Ontwikkeling van Emotionele Intelligentie op een plek waar het klopt. 

 

Deze Masterclass vind je nergens anders, alles wat je nodig hebt zit je in deze ene week. Waar anders dan op een unieke locatie, tijdens een culinaire topweek, met gelijkgestemden.  
 

Voel jij dat dit bij jou past en wil je de volgende stap maken, ga dan mee op reis.

 

 

Op het platte land van Ibiza 
 

Waarom deze reis uniek is?

​​​

  • Kleine intieme setting (max 8 deelnemers) 

  • All-in verzorging vanaf moment van aankomst

  • Tijd voor jezelf en met jezelf 

  • Helende sessies en ceremonies

  • Goddelijke culinaire verrassingen 

  • Professionele en liefdevolle begeleiding

 

"Voor groei heb je ruimte nodig".

 

 

bottom of page