SCHOOL VOOR EMOTIONELE INTELLIGENTIE 

Creëer een betere wereld door te leren hoe emotionele intelligentie het verschil maakt

Welkom bij de HRM Academy

De HRM Academy biedt drie opleidingen waarbij paarden worden ingezet. De opleiding Paardencoach bieden wij aan in zowel Nederland als Ibiza. Klik op onderstaande opleiding voor meer informatie.

De HRM Academy leert je 

Coachen met paarden 

(Equine Assissted Development)

Opleiding Paardencoach NL

De opleiding tot paardencoach in Nederland kun je op ieder gewenst moment starten en in je eigen tempo afronen. Bij de start gaan we dieper in op jouw behoefte als (beginnende) paardencoach. Eerst een nulmeting met het paard na een voorafgaande kennismaking waarbij de resultaten worden gebruikt als uitgangspunt voor je persoonlijke groei en ontwikkelplan. 

Thema's die voor jou belangrijk zijn, jouw doel en missie helder krijgen en waar jouw wensen en kwaliteieten dus ook jouw missie gaan bepalen. 

Opleiding Paardencoach Ibiza

8 daags verblijf en een intensieve 7 daagse opleiding tot paardencoach in Ibiza. In 2021 nog plek vrij. Dus als jij voelt voor een Quick Start waarbij je een week intern gaat op Ibiza, is dit helemaal wat voor jou. In deze all-inclusive opleiding leer je alle principes, methodieken, oefeningen en theorie die jij als paardencoach kunt inzetten bij individuele en teamcoaching. Je gaat met een goed gevulde rugzak terug naar huis. Mindfulness met paarden en HeartMath is ook inbegrepen. Kortom een week vol ontwikkeling, groei én ook nog tijd voor ontspanning aan het zwembad in onze luxe Finca