top of page

Creating a better world by learning how Emotional Intelligence can make the difference.

SCHOOL FOR EMOTIONAL INTELLIGENCE

Hoe paarden ons een spiegel voor houden...

Heel vaak horen wij de wens om eens kennis te maken het coachen met behulp van paarden. Slechte enkele keren per jaar zijn er tijdens de opleiding tot paardencoach praktijkdagen waarbij wij mensen laten deelnemen. Omdat de vraag naar wat coaching , teamtrainingen en persoonlijke ontwikkeling met behulp van paarden nou echt inhoud, geven wij enkele dagen van het jaar jullie de mogelijkheid je aan te melden.

 

De open inschijvingsdagen zijn een perfecte moment om kennis te maken met onze werkmethodes en de invloed van paarden op het gebied van emotionele intelligentie, lichaamswerk en paardentaal. Op ons evenementen overzicht vind je de diverse data.

komende workshops en evenementen

 • Yin Yoga
  Sat, 11 Feb
  Het Buitenhuis
  11 Feb, 09:30 – 11:00 CET
  Het Buitenhuis, Noordeinde 79a, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands
  Yin is voor iedereen. Yin yoga versterkt, versoepelt en ontspant Alle houdingen kunnen zo aangepast worden dat het qua anatomie en mobiliteit voor iedereen mogelijk is.
 • Yoga Nidra (Sound Journey)
  Wed, 15 Feb
  Het Buitenhuis
  15 Feb, 20:00 CET – 16 Feb, 21:30 CET
  Het Buitenhuis, Noordeinde 79a, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands
  Een diepe slaap meditatie die je hele systeem reset.
 • Journey of the Soul (met Choco Bliss)
  18 Feb, 15:30 – 23:30
  Aarlanderveen, Noordeinde 79B, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands
  Dit is jouw persoonlijke reis, de reis van jouw ziel. Een bijzonder cadeau waar je nog heel vaak aan terug zult denken. Als Ayahuasca een stap te ver is voor jou dan is de Journey of the Soul (Psilohuasca) helemaal wat voor jou. Psilohuasca is het vriendelijke zusje van de Ayahuasca.
 • Privé Cacao Ceremonie
  Mon, 20 Feb
  Aarlanderveen
  20 Feb, 18:00 – 21:00
  Aarlanderveen, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands
  Deze privé ceremonie is alleen te reserveren op uitnodiging. Een mooie reis naar binnen toe onder begeleiding van de zuivere en pure Cacao, de verbonden Adem én de energie van de Nieuwe Maan.
 • Ademwerk - Ademcirkel - Breathwork
  Fri, 24 Feb
  Aarlanderveen
  24 Feb, 20:00 – 23:00
  Aarlanderveen, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands
  De Ademcirkel komt dit jaar ook maandelijks op de agenda. De Ademcirkel helpt je op diepe lagen jezelf helemaal op te schonen van spanning, oude ballast, en toxische energie, in hoofd, hart en lijf. In deze Ademcirkel neem ik je mee in een helende ademtechniek.