top of page
Volle Maan & Cacao Ceremonie (VOL)
Volle Maan & Cacao Ceremonie (VOL)

Sun, 19 Dec

|

Aarlanderveen

Volle Maan & Cacao Ceremonie (VOL)

Deze ceremonie is voor vrouwen die zichzelf op een dieper niveau willen ontmoeten. Soms gaat praten niet diep genoeg...

Registratie voor deze ceremonie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum, tijd en locatie

19 Dec 2021, 18:30 – 23:00

Aarlanderveen, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands

Over het evenement

Wil jij kennismaken de krachtige energie van de Godin van de hemel en het best bewaarde geheim van chocolade?

De Spirit van Cacao is vrouwelijk moederlijk en heel zachtaardig.

Cacao is al duizenden jaren een heilige drank en overal ter wereld geliefd in ceremonies. Cacao kreeg een goddelijke status in verschillende culturen zoals de Olmeken, Izapan, Maya, Tolteken, Azteken en Inca's.

In de cacao zit tryptofaan deze stof geeft je serotonine gehalte een boost waardoor je je blij en vrolijker kan voelen, ook na de ceremonie. 

Naast deze emotionele verrijking die je kunt ervaren zijn en ook lichamelijke voordelen. Cacao bevat veel antioxidanten en mineralen o.a. ijzer, zink, chroom en magnesium. Deze mineralen en antioxidanten geven je immuunsysteem een boost. Deze Ceremonie is dus een mooi liefdevol cadeau van moeder natuur voor jou.

De zuivere Cacao verbind je met je hoogste zelf, je eigen kracht en waarheid. Fijne meditatie en muziek ondersteunt je in jouw reis naar binnen toe en zal je geest verstillen.

De Maan is de godin van de hemel.

De energie van de Volle Maan is krachtig en versterkt alles in je leven. Jouw verlangens, jouw emoties, jouw creativiteit en intuïtie. Deze Ceremonie helpt je om je bewustzijn te vergroten en je trilling te verhogen. Het is een poort naar emotionele en spirituele transformatie. 

Deze Midwinter Maan is op deze avond op haar volle spirituele en energetische hoogtepunt. Een prachtig moment voor een Volle Maan & Cacao Ceremonie. 

Midwinter Maan maar 1x per jaar.

Dit is de Maanperiode van verstilling waarbij we de essentie van alles in en om ons heen nog veel beter voelen en ervaren dan anders. Naast deze sterke energie, is ook haar magische tranformerende kracht op dit moment het sterkst. Leven met de Maan betekend leven in het ritme van de natuur. Dit is dus bij uitstek de beste tijd om de natuur ons een handje te laten helpen.

Natuurkracht van Cacao & Maanenergie.

De zachte en mystieke spirit van de cacao plant heeft als werking ons hart te openen. De kracht van deze Midwinter Maan ondersteund de Cacao in het contact maken met jezelf, met de aarde, en wat echt belangrijk is in je leven.

Soms gaat praten niet diep genoeg en wil je los van woorden voelen en ervaren. Deze gouden combinatie neemt je mee in een mooie persoonlijke en innerlijke reis naar je hart.

De ceremonie (tijdsduur ca 3,5 uur) is een mystieke zintuiglijke beleving met als belangrijkste elementen de kracht van de Volle Maan & Pure Cacao afkomstig uit Peru, maar ook een: Maanmeditatie, Ademwerk, Soundhealing, Vuur & Geur intentie voor: 

  • Het verhogen van je hartfrequentie
  • Helder voelen van de maanenergie
  • Lichaamsbewustzijn
  • Transformatie van energie
  • Gevoelens van gronding, kalmte en overgave.

Kosten zijn: €35,-

Inclusief:   - Meditaties   - Sound Healing   - Ademwek   - Choco bliss   - Volle Maan kruidenthee   - Maansteen

Extra:   MP4 1. Volle Maan meditatie   Mp4 2. Maak je eigen Volle Maan Ritueel

Na aanmelding ontvang je een persoonlijke uitnodiging en de rest van de informatie.

 Liefs Larissa

De locatie van Volle Maan & Cacao Ceremonie is in Aarlanderveen, dichtbij bij Alphen aan den Rijn.

Deel dit evenement

bottom of page