top of page
Naar een dieper bewustzijn met Paarden
Naar een dieper bewustzijn met Paarden

Fri, 20 Mar

|

Hippisch Centrum Zeegersloot

Naar een dieper bewustzijn met Paarden

De bijeenkomst "Naar een dieper bewustzijn met paarden" gaat over dat er meer is dan wat wij waarnemen met ons oog. Mindful zijn en verder dan dat, ingetuned zijn op je diepere bewustzijn. Coherent kunnen zijn in een niet coherente omgeving. Jij als je eigen kompas. De paarden nemen ons mee.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum, tijd en locatie

20 Mar 2020, 09:30 – 12:30

Hippisch Centrum Zeegersloot, Westkanaalweg 17, 2403 NA Alphen aan den Rijn, Nederland

Over het evenement

Deze diepere staat van bewustzijn noemt men ook wel 'de vierde dimensie'. 

Dit is een onzichtbare wereld die altijd al heeft bestaan, maar waar veel mensen geen enkel besef van hebben, aangezien ze deze dimensie niet kunnen zien, horen of voelen. Intuïtie is het enige zintuig waarmee we deze dimensie kunnen waarnemen. Deze bijeenkomst gaat voorbij het wetenschappelijk weten.....

Mindful zijn, hoe doe je dat? Wat is coherent zijn en is dat hetzelfde als Mindful zijn? En wanneer ben je dat dan? Paarden leven in het nu, sluiten aan op het moment. Ze zijn mindful en coherent, hierdoor voelen ze veel meer dan wij. Kunnen wij leren deze gevoelens van onszelf toe te laten, te herkennen en te gebruiken om betere keuzes te maken? Kunnen we voelen hoe het is om  helemaal los te zijn van onrustige gedachtes? 

De antwoorden op deze vragen is een volmondig JA! 

Wij leven vaak in de derde dimensie, waar veel aandacht is voor spullen, dingen moeten en doen. Deze dimensie kun je zien, pakken en vasthouden. De vierde dimensie daarentegen is de dimensie van tijd, aandacht, ervaren en zijn. Dit is de plek waar paarden leven. Hier gaat het niet over spullen, wat anderen vinden of het oordeel over jezelf. Deze plek is mindful en voelt coherent, in contact met je lichaam, hart en ziel. 

Wil jij voelen en leren hoe je hier sneller, makkelijker en vooral vaker kunt zijn?

Kom en doe mee en voel voor jezelf.

Ps, je hoeft niet op of aan een paard te zitten, sterker nog, je kunt hier gewoon zijn. We rijden in deze sessies geen paard maar gaan wel een diep contact aan met de paarden. Paarden zijn liefdevolle wezens zonder oordeel, kwetsbaar en op zoek naar verbinding. 

Kosten: €65,- 

Er is slechts plek voor 6 deelnemers.

Reserveer je plek

  • Ik doe graag mee

    €75.00
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page