top of page
Naar een dieper bewustzijn met Paarden
Naar een dieper bewustzijn met Paarden

Fri, 07 Jun

|

Stichting Hippisch Centrum Zeegersloot

Naar een dieper bewustzijn met Paarden

De bijeenkomst "Naar een dieper bewustzijn met paarden" gaat over dat er meer is dan wat wij waarnemen met ons oog. Mindful zijn en verder dan dat, ingetuned zijn op je diepere bewustzijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum, tijd en locatie

07 Jun 2019, 09:30 – 12:00

Stichting Hippisch Centrum Zeegersloot, Westkanaalweg 17, 2403 NA Alphen aan den Rijn, Nederland

Over het evenement

Deze diepere staat van bewustzijn noemt men ook wel 'de vierde dimensie'.

Dit is een onzichtbare wereld die altijd al heeft bestaan, maar waar veel mensen geen enkel besef van hebben, aangezien ze deze dimensie niet kunnen zien, horen of voelen. Intuïtie is het enige zintuig waarmee we deze dimensie kunnen waarnemen. Deze bijeenkomst gaat voorbij het wetenschappelijk weten.....

Mindful zijn, hoe doe je dat? En wanneer ben je nou Mindful? Paarden leven in het nu, sluiten aan op het moment. Ze voelen emoties en leren je hoe je helemaal los kunt zijn van onrustige gedachtes. Wij leven vaak in de derde dimensie, waar veel aandacht is voor spullen, dingen moeten en doen. Deze dimensie kun je zien, pakken en vasthouden.

De vierde dimensie daarentegen is de dimensie van tijd, aandacht, ervaren en zijn. Dit is de plek waar paarden leven. Hier gaat het niet over spullen, wat anderen vinden of het oordeel over jezelf. Deze plek is Mindful, in contact met je lichaam, hart en ziel.

Wil jij voelen en leren hoe je hier sneller, makkelijker en vooral vaker kunt zijn?

Kom en doe mee.

Ps, je hoeft niet op of aan een paard te zitten, sterker nog, je kunt hier gewoon zijn. Paarden zijn liefdevolle wezens zonder oordeel.

Kosten: €65,-

Er is slechts plek voor 6 deelnemers.

Reserveer je plek

  • Ik doe mee

    €65.00
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page