top of page
Journey of the Soul - Psychedelic day retreat
Journey of the Soul - Psychedelic day retreat

Sat, 17 Feb

|

Aarlanderveen

Journey of the Soul - Psychedelic day retreat

De start van het jaar. Een mooie tijd voor een bezielingsreis. In het prachtige Buitenhuis kun je op een veilige manier de helende kracht van truffels ervaren. "De Journey of the Soul is een reis door diverse dimensies van je onderbewuste."

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum, tijd en locatie

17 Feb 2024, 14:00 – 22:30

Aarlanderveen, Noordeinde 79B, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands

Over het evenement

Beste Avonturier, 

Welkom op de pagina waar je jouw plek kunt reserveren voor de Psilohuasca reis Journey of the Soul.

Een truffel ceremonie voor Avonturies. Op deze pagina vind je tevens de benodigde informatie over de voorbereiding en de mogelijkheid om je plek te reserveren. 

In deze dag retaite worden truffels en cacao ingezet om mentale, spirituele en ook fysieke heling te bevorderen. In een kleine en intieme setting middenin het groen ligt het Buitenhuis, een magische plek voor jouw transformerende ervaring. 

Dit is jouw persoonlijke reis, de reis van jouw ziel.

Deze dag ga je een diepere verbinding met jezelf ervaren en kun je vanuit die basis aan diverse thema's, problemen of uitdagingen gaan werken.

Dit zijn de meest voorkomende wensen en ervaringen van deelnemers aan het retreat:

 • Persoonlijke groei (spiritueel en emotioneel) 
 • Verbetering van relaties
 • Een diepere verbinding met jezelf, anderen en de wereld 
 • Stappen maken het herstellen van traumatische gebeurtenissen
 • Gevoel van zingeving
 • Vitaliteit en veerkrachtiger kunnen omgaan met het leven
 • Inspiratie en creativiteit

Een bijzonder cadeau waar je nog heel vaak aan terug zult denken. 

In Het Buitenhuis word je vanaf het eerste gesprek zorgvuldig begeleid en ondersteund door een liefdevol team van ervaren specialisten op het gebied van ceremonies en psychedelica. 

Alles is inbegrepen voor jouw eigen unieke psychedelische ervaring.

(je hoeft dus helemaal niets mee te nemen, behalve lekker zittende kleding).

Een fijne ontvangst met kruidenthee en een verbindingsmoment met de groep. We beginnen in de ceremonie ruimte met een reinigingsritueel, daarna begeleiden we de cacao met truffel de reis ons lichaam in met een geleide meditatie. We hebben een heerlijke muzieklijst (je hebt de mogelijkheid je helemaal terug te trekken in jouw binnenwereld door gebruik te maken van een koptelefoon en oogkapje). 

Wij zullen je tijdens de Journey begeleiden met extra fijne zintuiglijke ondersteuning als etherische oliën, klankschalen en andere sjamanistische instrumenten. Ook zal er regelmatig stilte zijn en wat later in de ceremonie de mogelijkheid om buiten in het weiland of bij de bomen te zitten, liggen of lopen, zodat jij helemaal in je eigen authentieke proces kunt komen. 

Wij werken vanuit intuïtie en zullen je met de juiste begeleiding veilig laten reizen naar de diepere dimensies in jouw zijn.

Tegen het einde van de ceremonie kun je genieten van wat fruit en na afloop eet je met de groep een gezonde en voedzame vegetarische maaltijd. Na de maaltijd ben je vrij om naar huis te gaan. Wij adviseren je om lekker te boijven slapen maar dat is aan jou. 

Als je wilt blijven slapen, geef dit even aan bij je aanmelding. 

De volgende dag heb je dan nog wat extra ruimte en tijd in deze fijne omgeving voor de integratie. Zo kun je de  inzichten die je hebt opgedaan tijdens jouw reis ook echt in je dagelijkse leven mee nemen. 

Vind je het spannend?

Doe dan zo snel mogelijk de telefonische intake om zo jouw vragen en eventuele zorg te bespreken en weg te nemen. Het is belangrijk dat je genoeg informatie ontvangt zodat jij je helemaal kunt ontspannen tijdens deze mooie plant medicijn ceremonie.

Kleine intieme groep.

Geen grote zalen of huiskamers vol met matjes zij aan zij. De ruimte is prachtig, middenin de natuur met grote houten balken met zachte en fijne kleuren ingericht. Set en setting zijn voor ons de belangrijkste elementen van alle bijeenkomten en ceremonies. Met een kleine groep gelijkgestemden waarin er ruimte genoeg is voor jouw eigen 'secret space' (nooit meer dan acht deelnemers).

Een plek reserveren:

Omdat er maar een beperkt aantal plekken zijn is het aanmelden op volgorde van inschrijving. 

 1. Reserveer je plek d.m.v. aanmeldning met checklijst,
 2. Je ontvangt  automatisch een bevestiging in je mail (check je spambox ook even),
 3. Er volgt een korte telefonische intake voor het doornemen van jouw vragen,
 4. Je ontvangt een betaalverzoek voor de aanbetaling (na aanbetaling €74,- is jouw reservering definitief).
 5. Lees de voorbereidingen goed door.

Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Een week voor aanvang ontvang je nog een keer via de mail de voorbereidingen ter reminder.

De kosten voor de Journey of the Soul zijn *€224,- p.p.

Dit is inclusief een (telefonisch) intakegesprek voorafgaand aan de Journey. Ik zal contact met je opnemen na je aanmelding voor de intake. En, tevens ontvang je nog de mogelijkheid een intergratie gesprek in de week na de ceremonie te doen. 

Blijven slapen in het Buitenhuis na de Ceremonie is mogelijk (kosten zijn 30 euro).

Je hoeft alleen maar een dekbed/slaapzak en kussen mee te nemen. Wij hebben een matras en badhandoeken klaarliggen en een prachtige ruimte badkamer met regendouche.

Mocht je nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

Lieve groet en misschien tot snel.

Larissa Gies

Mbl. 06 55895494

meer lezen over Larissa

*Voor de zakelijke markt telt een toeslag en zijn de kosten: €333,- (incl btw).

Deel dit evenement

bottom of page