top of page
Journey of the Soul (privé ceremonie)
Journey of the Soul (privé ceremonie)

Sun, 05 Mar

|

Aarlanderveen

Journey of the Soul (privé ceremonie)

Als Ayahuasca voor jullie een stap te ver is, dan is de Journey of the Soul (Psilohuasca) een fijne, milde en vriendelijk alternatief.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum, tijd en locatie

05 Mar 2023, 14:30 – 06 Mar 2023, 10:00

Aarlanderveen, Noordeinde 79B, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands

Over het evenement

Beste Avonturier,

Dit is jouw persoonlijke reis, de reis van jouw ziel.

Een bijzonder cadeau waar je nog heel vaak aan terug zult denken. Deze Psilohuasca Ceremonie wordt beschouwd als het vriendelijke zusje van de Ayahuasca, liefdevol en zacht. Perfect als Ayahuasca een (nog) stap te ver is.

Het volgende is inbegrepen:

  • Intake en persoonlijk (coach)gesprek in de week voorafgaand aan de ceremonie (maximaal een uur).
  • Ontvangst in Het Buitenhuis met kruidenthee,
  • Kennismaking en het delen van je intentie,
  • Ceremonie en begeleiding,
  • Afronding, reflectie en met samen eten,
  • Overnachting, ontbijtje.

We starten we de Journey of the Soul ceremonie met een reinigingsritueel waarna je de Sagret bonbons ontvangt en in een geleide meditatie worden de cacao bonbons de reis ons lichaam in begeleid. Waarna we via ademwerk lekker gaan ontspannen en de controle kunnen loslaten, waardoor je reis nog fijner wordt. 

Ik zal je tijdens de Journey begeleiden met extra fijne zintuiglijke ondersteuning als etherische oliën, en een sound experience via muziek, klankschalen en andere sjamanistische instrumenten. Ik werk vanuit intuïtie en zal je met de juiste begeleiding veilig laten reizen naar de diepere dimensies in jouw zijn.

Deze 'reis van de ziel' staat helemaal in het licht van je eigen persoonlijke bezielingsreis en of helings- en transformatie proces. Dit is de plek waar ruimte is voor emotionele en spirituele groei, maar ook voor fysieke ontlading en diepe heling van oude trauma's die we al jaren meedragen.

Vind je het spannend?

We doen het liefst zo snel mogelijk de telefonische intake om zo jouw/jullie vragen en eventuele zorg te bespreken en weg te nemen. Het is belangrijk dat je genoeg informatie ontvangt zodat je helemaal kunt ontspannen tijdens deze mooie plant medicijn ceremonie.

Set en setting.

De ruimte is prachtig, middenin de natuur met grote houten balken en veel glas, kijkend over de uitgestrekte polders. De ruimte is met zachte en fijne kleuren ingericht. Set en setting zijn voor ons de belangrijkste elementen van alle bijeenkomsten en ceremonies in Het Buitenhuis.

Geef je op via onderstaande button en voer de vragenlijst in. 

Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen.

Lieve groet en wie weet tot snel.

Larissa Gies

06 55895494

meer lezen over Larissa

Deel dit evenement

bottom of page