top of page
Introductie - Cursus Lichaamswerk de kracht van het hart.
Introductie - Cursus Lichaamswerk de kracht van het hart.

Thu, 27 Jun

|

Stichting Hippisch Centrum Zeegersloot

Introductie - Cursus Lichaamswerk de kracht van het hart.

Deze eerste sessie is er één van vier. Je kunt je na deze sessie opgeven voor de drie daaropvolgende data. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum, tijd en locatie

27 Jun 2019, 13:00 – 15:00

Stichting Hippisch Centrum Zeegersloot, Westkanaalweg 17, 2403 NA Alphen aan den Rijn, Nederland

Over het evenement

Het lichaam geeft ons belangrijke signalen af, pijn, overgevoeligheid en andere klachten komen vaak voort uit het vastzetten van emoties. Door naar deze signalen in het lichaam te gaan en te leren kijken, voelen en luisteren leer je hoe jezelf beter intuïtief kunt begeleiden.

In deze eerste lichaamswerksessie maak je kennis met je eigen hartritme en leer je hoe je in het lichaam (het hart) en je gedachten (de hersenen) een ideale samenhang kunt genereren waarbij je stress zal reduceren, creatiever gaat denken en met een mentale helderheid persoonlijke oplossingen toegankelijker zullen worden. Paarden zijn de ideale begeleiders naar het gebied waarin je jezelf kunt ont-dekken en ontwikkelen op het gebied van het jouw eigen hartritme.

Voor meer uitleg over hartritme en hoe dit werkt, kijk het onderstaande filmpje.

Reserveer je plek

  • Lichaamswerk

    Deze prijs is voor de eerste bijeenkomt. Wil je het volledige programma, met werkboek en toegang tot de online oefeningen bijwonen? Dan kun je je opgeven na deze sessie. Deze bijeenkomst is vrijblijvend.

    €75.00
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page