top of page

Tue, 31 Mar

|

Hippisch Centrum Zeegersloot

Ik ga mezelf ontmoeten via de ogen van het paard (1 op 1)

Wat straal ik uit? Je eerste indruk is een belangrijk moment. Ook wat je zegt, maar vooral hoe je het zegt is belangrijk. Wil je daar invloed op hebben? Wil je daar feedback over hebben, in de meest zuivere vorm die er is? Kom dan een ontmoeting sessie ervaren met paarden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ik ga mezelf ontmoeten via de ogen van het paard (1 op 1)
Ik ga mezelf ontmoeten via de ogen van het paard (1 op 1)

Datum, tijd en locatie

31 Mar 2020, 09:30 – 11:00

Hippisch Centrum Zeegersloot, Westkanaalweg 17, 2403 NA Alphen aan den Rijn, Nederland

Over het evenement

Heb je nu tijd om meer over jezelf te leren? Wil je meer weten van Emotionele Intelligentie? En, wil je een blijvende verandering in jouw aanpak? 

Wat moet ik mij er dan bij voorstellen en welke toegevoegde waarde heeft dit op mij als ouder, kind, partner, collega, of leidingevende? 

Vaak gaan wij mensen om bij onze kracht te komen handelen op ratio, vele theoretische cursussen volgen, boeken lezen of webinairs volgen. Terwijl niet in ons hoofd maar in ons hart nou juist onze passie zit. Dus een goede balans zit in het kunnen volgen van beide. Het in kaart brengen van je gedachtes en gevoelens biedt je de volgende stap tot datgene wat je wilt. 

Hoe mooi is het dan dat een sessie van enkele uren je laat zien dat dit met eenvoudige oefeningen met paarden en de bereidheid om van elkaar te leren je direct op weg helpen naar de kracht van kwetsbaarheid die je al zo lang miste.

Dus speciaal voor degenen onder u die willen ontdekken wat paarden een team, afdeling of organisatie óf je persoonlijk te bieden heeft kun je je inschrijven op deze workshop. Het werken met paarden levert waardevolle metaforen en associaties op vanuit het dagelijks leven. Door het bewegen en communiceren met paarden krijg je de mogelijkheid je eigen handelen eens op een andere wijze te bekijken en doorvoelen door de ogen van de ‘ander’. Je krijgt dus meer inzicht in eigen handelen, maar vooral ook of het beeld dat je van jezelf hebt, ook het beeld is wat de ander van je hebt.

Waarom paarden?

Paarden hebben wetenschappelijk aangetoont succesvol te zijn op het gebied van EQ. Paarden gaan graag de dialoog met je aan en vertellen je zonder veroordeling wie je bent, welke talenten je hebt, waar je kracht ligt en wat mogelijke belemmeringen zijn…

Informatie:

  • Er kan maximaal 1 persoon deelnemen,
  • Deelname is op open inschrijving, je hoeft dus geen klant te zijn
  • Minimum leeftijd is 12 jaar
  • Deelnamekosten zijn altijd per persoon incl. btw.

 

Kosten voor deze sessie is: €49,- p.p.

Deze Paardencoaching is ook uitermate geschikt voor bedrijven als Team workshop. I.v.m. Corona zijn de teamactiviteiten "on hold" tot nadere kennisgeving van het RIVM.  

Wil je deze EQ Workshop met paarden cadeau geven, dan kun je contact opnemen en sturen wij je een mooi ingepakte cadeaubon.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor op:

+31 (0)172-854525 |  info@eqcompany.com

Reserveer je plek

  • Open inschrijving

    Ik ga mezelf ontmoeten via de ogen van het paard.

    €49.00

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page