top of page
Hoofdpijn massage
Hoofdpijn massage

Tue, 23 May

|

Aarlanderveen

Hoofdpijn massage

Na het succesvol afronden van de cursus hoofdpijn massage heb je echt wat in handen. Je bent in staat om verschillende soorten hoofdpijn te onderscheiden en herkennen, en vervolgens te behandelen doormiddel van een passende massagebehandeling. Deze massagebehandeling is gericht op het hoofd, nek en

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum, tijd en locatie

23 May 2023, 19:30 – 30 May 2023, 22:00

Aarlanderveen, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Nederland

Gasten

Over het evenement

Twintig procent van de Nederlanders, dat is één op de vijf, heeft minimaal één dag in de week hoofdpijn. 

Te veel hoofdpijnpatiënten denken dat hoofdpijn bij het leven hoort, Helaas heeft niet iedereen begrip voor de hoofdpijn van een ander. 'Het zit tussen je oren' wordt er dan gezegd. Je hoofd zit tussen je oren, en dus ook je hoofdpijn.

De hoofdpijn massage is een zeer doeltreffende methode om mensen weer rust te geven in het hoofd en schoudergebied en de eventuele hoofdpijnklachten te verminderen.

In de cursus hoofdpijn massage komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. De verschillende vormen van hoofdpijn en kenmerkende symptomen. Migraine, Hormonale hoofdpijn en hormonale migraine, Chronische hoofdpijn, Clusterhoofdpijn, Medicatie afhankelijke hoofdpijn, Spanningshoofdpijn
  2. Contra-indicaties voor een massagebehandeling bij hoofdpijn 
  3. Hoofdpijnmassage 

De cursus hoofdpijn massage is gericht op masseurs of mensen die in huiselijke kring graag meer willen weten over verschillende soorten hoofdpijn, een klein stukje theorie over het ontstaan ervan, en daar vervolgens een passende massagebehandeling voor willen kunnen geven. Ook heel geschikt om toe te passen bij mensen met nekklachten vanuit de schouders of veel in hun hoofd zitten. 

De cursus bestaat uit twee avonden 19.30 tot +/- 22:00uur.

De kosten voor de cursus hoofdpijnmassage bedragen €170,- 

Het lesmateriaal is inbegrepen bij het lesgeld en bij aanvang van de cursus aanwezig.

Na het succesvol afronden van de cursus hoofdpijn massage heb je echt wat in handen. Je bent in staat om verschillende soorten hoofdpijn te onderscheiden en herkennen, en vervolgens te behandelen doormiddel van een passende massagebehandeling. Deze massagebehandeling is gericht op het hoofd, nek en schoudergebied.

Reserveer je plek

  • Massage bij Hoofdpijn

    Twee avonden cursus, hand-out, certificaat

    €170.00
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit evenement

bottom of page