top of page
Cacao Ceremonie & Verbonden adem met Nieuwe Maan
Cacao Ceremonie & Verbonden adem met Nieuwe Maan

Sat, 19 Nov

|

Aarlanderveen

Cacao Ceremonie & Verbonden adem met Nieuwe Maan

Deze Ceremonie zul je niet snel vergeten. We combineren activiteiten die we normaal ook los van elkaar organiseren. Het wordt een 'Journey through senses' ondersteunt door Cacao, Breatwork en Sound Healing (met klankschalen). Juist nu mag je zaaien in de periode van Nieuwe Maan. Extra genieten dus!

Registratie voor deze ceremonie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum, tijd en locatie

19 Nov 2022, 19:30 – 23:30

Aarlanderveen, Noordeinde 79B, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands

Gasten

Over het evenement

Een Cacao Ceremonie is een zintuiglijke reis om niet snel te vergeten.

De Spirit van Cacao is vrouwelijk moederlijk en heel zachtaardig.  Cacao is al duizenden jaren een heilige drank en overal ter wereld geliefd in ceremonies. Cacao kreeg een goddelijke status bij verschillende stammen en culturen in de Amazone zoals de Maya, Tolteken, Azteken en Inca's. Deze pure ceremoniele Cacao is een magisch en sterk vibrerend plantenmedicijn. In onze ceremonies en in de begeleiding bij sound healing vergemakkelijkt de Cacao een diepe staat van ontspanning, diepe meditatie en het spiritueel reizen. Cacao helpt bij het loslaten van negatieve energie en blokkades in ons hele lichaam. De Cacao geeft je serotonine gehalte een flinke boost waardoor je je heerlijk kunt gaan ontspannen en je een rustiger en vrolijker gaat voelen (ook nog na de ceremonie). De Cacao staat ons toe om meer in onze waarheid te stappen en met meer hartfocus te kunnen leven. Doe mee en nodig de "Spirit of Cacao" uit in je leven!

Naast de emotionele verrijking die je kunt ervaren met Cacao, zijn er ook lichamelijke voordelen. Cacao bevat veel antioxidanten en mineralen o.a. ijzer, zink, chroom en magnesium. Deze mineralen en antioxidanten geven je immuunsysteem een boost. Ben je nieuwsgierig naar deze 'Heilige plant medicijnen', maar wil je geen hallucinerende middelen, dan is dit jouw ding.

De ceremonie is op drie dagen voor de Nieuwe Maan.

Spiritueel gezien symboliseert de opkomst van de maan een nieuw begin. En moeder natuur lijkt het hier mee eens te zijn… Zo ontspruiten zaadjes tijdens een nieuwe maan veel eerder dan op andere tijdstippen.

Ook voor jezelf is het een uitgelezen moment voor een fonkelnieuwe start. 

De rustige energie van de nieuwe maan ondersteunt je met de reis van de cacao naar binnen toe. De nieuwe maan staat voor het naar binnen keren, voor bezinning, rust en evaluatie. Omdat tijdens de nieuwe maan ons gevoel en intuïtie versterkt, kun je juist nu beter contact maken met wat goed is voor jou. Niet alleen fysiek, emotioneel en spiritueel, maar ook relationeel en financieel. Deze maanfase is een periode waarin intuïtief antwoorden, nieuwe kansen en mogelijkheden als vanzelf zichtbaar worden. Net als de maan zelf, wordt er steeds meer zichtbaar. Het enige wat wij hoeven te doen is te vertrouwen op deze cyclus. 

De Maan en de Cacao zijn een fantastische ‘match made in heaven’, de poort naar emotionele en spirituele groei en transformatie. Leven met de Maan betekent leven in het ritme van de natuur. Dit is dan ook de reden waarom we de maan en de cacao ons een handje laten helpen.

Wat doet deze magische combinatie voor jou:

 • Beter gebruik maken van de stand en energie van de maan,
 • Creativiteit laten stromen, juist in de periode van de nieuwe maan,
 • Een 100% natuurlijke en zuivere ondersteuning zonder toevoegingen,
 • Een extra boost voor je immuunsysteem,
 • Een diepere spirituele band met jezelf,
 • Bewustzijnsgroei en waardevolle inzichten in je leven.

Ademwerk

Vandaag combineren we meerdere activiteiten die we normaal los van elkaar organiseren. De Verbonden Ademhaling én de Cacao-ceremonie met de cyclus van de Maan, onder begeleiding van fantastische helende muziek. Tijdens de verbonden adem sessie ervaar je hoe je de adem bewust kunt inzetten om weer of nog meer in verbinding te komen met je gevoel en je lichaam. Het ademwerk brengt energie in beweging en maakt gevoelens bij je los, het laat je voelen waar je meer mag openen en  het laat je voelen waar je meer mag verzachten. Daarnaast is het gezond,  je masseert je brein, interne organen en lymfe, en versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam.  

Je zult een heerlijke ontspannende reis gaan maken deze avond, langs zintuigen en de warmte van je eigen hart. Door de ondersteuning van het prachtige plant medicijn (pure Cacao) ervaar je intense compassie voor jezelf en daar waar jij het heen brengt. Voor de één is dat, enorme liefde, rust en aandacht voor jezelf, voor de ander is het een liefdevolle ontmoeting met een (overleden) dierbare, of een zalige lichamelijke sensatie. Iedereen beleefd deze reis heel persoonlijk en dat maakt het juist zo mooi. 

 

Ons programma (tijdsduur ca 3.5 tot 4 uur).

 • Geleide meditatie “the Spirit of Cacao”
 • Sound Healing
 • Journey through senses
 • Ademwerk (Verbonden ademhaling)
 • Klankschalen en andere sjamanistische instrumenten
 • Geleide meditatie

Inclusief:

 • Kruidenthee
 • Fruit en lekkers aan het einde

Wat kun jij ervaren:

 • Het verhogen van je hartfrequentie 
 • Diepe ontspanning 
 • Helder voelen 
 • Diepe verbinding met het collectief bewustzijn
 • Energie en warmte 
 • Lichaamsbewustzijn
 • Transformatie van energie
 • Gevoelens van gronding, kalmte en overgave

Kosten zijn: €77,-

Extra's:

Enkele weken na deze Ceremonie stuur ik je nog een extraatje. 

Een filmpje met een heerlijke Maan meditatie.

Waar moet je rekening mee houden:

Ongeveer 1 uur van tevoren niet meer eten. 

24 uur voorafgaand aan de ceremonie geen: cafeïne houdende dranken, suiker, melk of vleesproducten nuttigen. 

Alleen dan wordt de Cacao optimaal opgenomen in je lichaam. Kom in lekker zittende kleding , wij zorgen voor een warme, fijne en veilige setting met heerlijke ontspan theetjes. Na de ceremonie is er fruit en ander lekkers.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een betaalverzoek voor de reservering van jouw plek. Enkele dagen voor aanvang ontvang je nog een reminder en het adres. 

Heb je nog vragen? Bel of app me gerust even: 06 55 89 54 94

Liefs, 

Larissa

Kun je deze keer niet maar wil je wel meedoen? kijk hier voor de andere data. Wil je liever met een eigen gezeldschap deze ervaring delen, neem dan contact met me op. De Cacao Ceremonie wordt ook gegeven in de omgeving Amsterdam. Ga naar het overzicht voor data. 

This event has a group. You’re welcome to join the group once you register for the event.

Deel dit evenement

bottom of page