top of page
Cacao Ceremonie met Volle Maan in Amsterdam (iedereen welkom)
Cacao Ceremonie met Volle Maan in Amsterdam (iedereen welkom)

Sun, 13 Mar

|

Amsterdam

Cacao Ceremonie met Volle Maan in Amsterdam (iedereen welkom)

Deze Cacao Ceremonie combineren we twee activiteiten die we normaal ook los van elkaar organiseren. Dat wordt dubbelop genieten! Daarbij ga je zelf ervaren hoe de Cacao, Breatwork en Sound Healing (met klankschalen) je rust en ontspanning brengt tijdens deze periode van Volle Maan. Genieten dus!

Registratie voor deze ceremonie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum, tijd en locatie

13 Mar 2022, 19:00 – 22:00 CET

Amsterdam, Amsterdam, Netherlands

Gasten

Over het evenement

Cacao Ceremonie & Volle Maan in Amsterdam.

Een mooie ervaring met Cacao, en ook nog eens leert hoe deze jou kan ondersteunen in de perioede van de Volle Maan. 

Ben jij ook gevoelig voor de volle maan, maar wil je de krachtige energie van de Godin van de hemel op een andere manier leren ervaren?

De Spirit van Cacao is vrouwelijk moederlijk en heel zachtaardig.  Cacao is al duizenden jaren een heilige drank en overal ter wereld geliefd in ceremonies. Cacao kreeg een goddelijke status in verschillende culturen zoals de Olmeken, Izapan, Maya, Tolteken, Azteken en Inca's. De Cacao geeft je serotonine gehalte een boost waardoor je je makkelijker kunt ontspannen en je je vrolijker kan voelen (ook nog na de ceremonie).

Wat doet deze magische combinatie voor jou:

 • Beter gebruik maken van de krachtige energie van de maan,
 • Beter slapen, juist in de periode van de volle maan,
 • Natuurlijke en zuivere ondersteuning zonder toevoegingen,
 • Een extra boost voor je immuunsysteem,
 • Een diepere spirituele band met jezelf,
 • Bewustzijnsgroei en waardevolle inzichten in je leven.

De ceremonie is op zondag 13 maart, vijf dagen voor volle maan. De maanenergie is in deze fase aan het toenemen en sterker voelbaar. Naast deze sterke energie, is ook haar magische transformerende kracht op dit moment het sterkst. Hier hoef je geen last van te ervaren, als je maar weet wat je kunt doen. De zachte en mystieke spirit van de cacaoplant heeft als werking ons hart te openen. De kracht van de Volle Maan ondersteund de Cacao in het contact maken met jezelf, met de aarde, en wat echt belangrijk is in je leven.

De Maan en de Cacao zijn dus een ‘match made in heaven’, de poort naar emotionele en spirituele transformatie. Leven met de Maan betekent leven in het ritme van de natuur. Dit is dus bij uitstek de beste tijd om de natuur ons een handje te laten helpen.

Meer over de Cacao

Naast de emotionele verrijking die je kunt ervaren met Cacao, zijn er ook lichamelijke voordelen. Cacao bevat veel antioxidanten en mineralen o.a. ijzer, zink, chroom en magnesium. Deze mineralen en antioxidanten geven je immuunsysteem een boost. Ben je nieuwsgierig naar plant medicijnen, maar wil je geen hallucinerende middelen, dan is dit jouw ding. De Cacao bevat geen drugs. 

Ademwerk

Vandaag combineren we twee activiteiten die we normaal los van elkaar organiseren. De Verbonden Ademhaling én de Cacao-ceremonie met de kracht van de Volle Maan. Dat wordt diedubbel genieten deze avond.

Programma (tijdsduur ca 3 uur).

De ceremonie is een mystieke zintuiglijke beleving met als belangrijkste elementen de kracht van de Volle Maan & Pure en zuivere Cacao afkomstig uit Peru.

 • Geleide meditatie “the Spirit of Cacao”
 • Ademwerk (conscious connected breathing)
 • Sound Healing
 • Geleide meditatie “Maan Energie”

Inclusief:

 • Volle Maan kruidenthee
 • Fruit en lekkers aan het einde

Wat kun jij ervaren:

 • Het verhogen van je hartfrequentie 
 • Diepe ontspanning 
 • Helder voelen van de maanenergie
 • Lichaamsbewustzijn
 • Transformatie van energie
 • Gevoelens van gronding, kalmte en overgave tijdens volle maan.

Kosten zijn: €45,-

Extra's:

Enkele weken na deze Ceremonie stuur ik je nog een extraatje. 

MP4 1. Volle Maan meditatie

Mp4 2. Maak je eigen Maan Ritueel.

Waar moet je rekening mee houden:

Ongeveer 1 uur van tevoren niet meer eten en geen cafeïne houdende dranken deze dag. Alleen dan wordt de Cacao optimaal opgenomen in je lichaam. Kom in lekker zittende kleding, neem zelf een kleedje mee als je dat fijn vindt. Wij zorgen voor een warme, fijne en veilige setting met heerlijke ontspan & Volle Maan theetjes. Na de ceremonie is er fruit en ander lekkers.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een betaalverzoek voor de reservering van jouw plek.  Enkele dagen voor aanvang ontvang je het adres en een reminder over de voorbereiding. 

Reserveer je plek via de mail of d.m.v. een PB of e-mailadres: info@eqcompany.nl

Heb je nog vragen? Bel of app me gerust even: 06 55 89 54 94

Liefs Larissa

Naar andere data

Deel dit evenement

bottom of page