top of page
Cacao Ceremonie met Volle maan
Cacao Ceremonie met Volle maan

Fri, 09 Dec

|

Aarlanderveen

Cacao Ceremonie met Volle maan

Deze ceremonie is voor jou, als je jezelf op een dieper niveau wil ontmoeten. Een mooie reis naar binnen toe onder begeleiding van de zuivere en pure Cacao én de kracht van de Volle Maan.

Registratie voor deze ceremonie is afgesloten, maar gelukkig zijn er nog een mogelijkheid.
Andere mogelijkheden

Datum, tijd en locatie

09 Dec 2022, 19:30 – 23:00

Aarlanderveen, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands

Gasten

Over het evenement

Wil jij kennismaken de krachtige energie van de Godin van de hemel en het best bewaarde geheim van chocolade?

Dichtbij Alphen aan den Rijn, centraal gelegen midden in het groene Hart, ligt deze prachtige locatie waar we met iedere Volle Maan een Cacao Ceremonie organiseren.

Cacao is al duizenden jaren een heilige drank en overal ter wereld geliefd in ceremonies. Cacao kreeg een goddelijke status in verschillende culturen zoals de Olmeken, Izapan, Maya, Tolteken, Azteken en Inca's. En, dat was niet voor niets....

In de cacao zit tryptofaan deze stof geeft je eigen serotonine gehalte een boost waardoor je je ontspannen, blij en vrolijker gaat voelen, ook na de ceremonie is dit nog voelbaar. Naast deze bijzondere emotionele verrijking die je kunt ervaren zijn er ook lichamelijke voordelen. Cacao bevat veel antioxidanten en mineralen o.a. ijzer, zink, chroom en magnesium. Deze mineralen en antioxidanten geven je immuunsysteem een boost.

"Deze Ceremonie is dus een mooi liefdevol cadeau van moeder natuur voor jou".

De zuivere Cacao opent je hart en verbind je met je hoogste zelf, je eigen kracht en waarheid. Fijne meditatie en muziek ondersteunt je in jouw reis naar binnen toe en zal je geest verstillen. De Spirit van Cacao is vrouwelijk moederlijk en heel zachtaardig. De energie van de Volle Maan is ook vrouwelijk en krachtig en versterkt alles in je leven. Jouw verlangens, jouw emoties, jouw creativiteit en intuïtie.

De Maan is de godin van de hemel.

De energie van de Volle Maan is krachtig en versterkt alles in je leven. Jouw verlangens, jouw emoties, jouw creativiteit en intuïtie. Deze Ceremonie helpt je om je bewustzijn te vergroten en je trilling te verhogen. Het is een poort naar emotionele en spirituele transformatie. Deze Volle Maan is op deze avond op haar volle spirituele en energetische hoogtepunt. Een prachtig moment voor een Volle Maan & Cacao Ceremonie.

Dit is de Maanperiode van verstilling waarbij we de essentie van alles in en om ons heen nog veel beter voelen en ervaren dan anders. Naast deze sterke energie, is ook haar magische transformerende kracht op dit moment het sterkst. Leven met de Maan betekend leven in het ritme van de natuur. Dit is dus bij uitstek de beste tijd om de natuur ons een handje te laten helpen.

Natuurkracht van Cacao & Maanenergie.

De zachte en mystieke spirit van de cacao plant heeft als werking ons hart te openen. De kracht van de Volle Maan ondersteund de Cacao in het contact maken met jezelf, met de aarde, en wat echt belangrijk is in je leven.

Soms gaat praten niet diep genoeg en wil je los van woorden voelen en ervaren. Deze gouden combinatie neemt je mee in een mooie persoonlijke en innerlijke reis naar je hart.

Wat doet deze magische combinatie voor jou:

  • Beter gebruik maken van de krachtige energie van de maan,
  • Beter slapen, juist in de periode van de volle maan,
  • Natuurlijke en zuivere ondersteuning zonder toevoegingen,
  • Een extra boost voor je immuunsysteem,
  • Een diepere spirituele band met jezelf,
  • Bewustzijnsgroei en waardevolle inzichten in je leven.
  • Het verhogen van je hartfrequentie
  • Lichaamsbewustzijn
  • Gevoelens van gronding, kalmte en overgave.

Kosten zijn: €77,-

Inclusief:  

- Meditaties   

- Sound Healing   

- Breathwork

- Volle Maan kruidenthee 

Extra cadeautje:   

MP4 1. Maan meditatie   

Na aanmelding ontvang je een persoonlijke uitnodiging en de rest van de informatie.

Leuk als je ook komt, 

Liefs Larissa

De locatie van Volle Maan & Cacao Ceremonie is in het prachtige Buitenhuis in Aarlanderveen, dichtbij bij Alphen aan den Rijn. Achter in het weiland aan het Noordeinde 79A (nummer b) in Aarlanderveen.

Neem een kijkje op de agenda voor andere bijeenkomsten.

Deel dit evenement

bottom of page