top of page
Cacao Ceremonie - Dreamflow & Ademcirkel
Cacao Ceremonie - Dreamflow & Ademcirkel

Sat, 28 Jan

|

Noordeinde 79A

Cacao Ceremonie - Dreamflow & Ademcirkel

Speciaal voor degene die niet eerder konden is er dit weekend nog een extra cacao ceremonie. Wil jij jezelf op een dieper niveau wil ontmoeten. Dan is dit het moment om met begeleiding van de zuivere en pure Cacao een Dreamflow Sound Journey en het Ademwerk dit te gaan ervaring.

Registratie voor deze ceremonie is afgesloten, maar gelukkig zijn er nog andere mogelijkheden.
Check hier de data

Datum, tijd en locatie

28 Jan 2023, 19:30 – 23:30

Noordeinde 79A, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Nederland

Gasten

Over het evenement

Deze ceremonie is voor jou, als je jezelf op een dieper niveau wil ontmoeten. Een mooie reis naar binnen toe onder begeleiding van de zuivere en pure Cacao én de kracht van je eigen adem en bijzondere muziek.  

Dichtbij Alphen aan den Rijn, centraal gelegen midden in het groene Hart, ligt deze prachtige locatie waar we iedere maand meerdere Cacao Ceremonies organiseren. 

Cacao is al duizenden jaren een heilige drank en overal ter wereld geliefd in ceremonies. Cacao kreeg een goddelijke status in verschillende culturen zoals de Olmeken, Izapan, Maya, Tolteken, Azteken en Inca's. En, dat was niet voor niets.

In de cacao zit tryptofaan deze stof geeft je eigen serotonine gehalte een boost waardoor je je ontspannen, blij en vrolijker gaat voelen, ook na de ceremonie is dit nog voelbaar. 

Naast deze bijzondere emotionele verrijking die je kunt ervaren zijn er ook lichamelijke voordelen. Cacao bevat veel antioxidanten en mineralen o.a. ijzer, zink, chroom en magnesium. Deze mineralen en antioxidanten geven je immuunsysteem een boost. 

Deze Ceremonie is dus een mooi liefdevol cadeau van moeder natuur voor jou. 

De zuivere Cacao opent je hart en verbindt je met je hoogste zelf, je eigen kracht en waarheid. Fijne meditatie en muziek ondersteunt je in jouw reis naar binnen toe en zal je geest verstillen. 

De Spirit van Cacao is vrouwelijk moederlijk en heel zachtaardig. 

Van de Cacoa gaan we geleidelijk in een Ademcirkel waarin je kunt ervaren hoe bijzonder en krachtig deze twee elkaar versterken.

Het helpt je om je bewustzijn te vergroten en je trilling te verhogen en beter aan te laten sluiten op je eigen ritme en dat van de Aarde. Het is een poort naar emotionele en spirituele transformatie en ongekende ruimte in je lijf.

Voel je dat dit past voor jou?

Ee zijn slechts 6 plekken beschikbaar. 

Kosten zijn: €77,-

Inclusief:

- Cacao Ceremonie

- Geleide meditatie

- Sound Healing

- Breathwork

- Kruidenthee en lekkers

Nog twee cadeautjes voor na de ceremonie:

- Alsjeblieft hierbij ontvang je de link naar het gratis lidmaatschap voor vaste 'Tribe' van de EQ Academy, waarbij je bij volgende ceremonies en andere bijeenkomsten een ledenkorting ontvangt (echt de moeite waard dus om je aan te melden).

- Je ontvangt ook nog een Gratis MP4. met een fijne Maan meditatie.

Aanmelding kan alleen via de website. Na het invullen van deze aanmelding ontvang je automatisch een bevestiging in de mail met de rest van de informatie.

Leuk als je ook komt,

Liefs Larissa

De locatie van de Cacao Ceremonie is in Aarlanderveen, dichtbij bij Alphen aan den Rijn. Kun je deze keer niet of zitten we vol? 

Check hier andere data 

Deel dit evenement

bottom of page