top of page
Cacao Ceremonie & Adem Cirkel met Volle Maan
Cacao Ceremonie & Adem Cirkel met Volle Maan

Fri, 15 Nov

|

Aarlanderveen

Cacao Ceremonie & Adem Cirkel met Volle Maan

Deze ceremonie is voor jou, als je jezelf op een dieper niveau wil ontmoeten. Een mooie reis naar binnen toe onder begeleiding van de zuivere en pure Cacao. De krachtige volle Maan en de ademcirkel met mooie muziek, drum en klankschalen zullen jouw ervaring extra versterken en ondersteunen.

Datum, tijd en locatie

15 Nov 2024, 19:30 – 23:30

Aarlanderveen, Noordeinde 79B, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands

Over het evenement

Bloedmaan 15 november 2024: Overleven

Tijdens deze Volle Maan kun je reflecteren op waar je dankbaar voor bent en overwegen wat je bereid bent op te offeren om deze dankbaarheid tot uiting te brengen.

Dichtbij Alphen aan den Rijn, centraal gelegen midden in het groene Hart, ligt Het Buitenhuis, een prachtige locatie waar we Cacao Ceremonies met Volle en Nieuwe Maan organiseren. Altijd in een kleine intieme groep (max 6-8 deelnemers).

De Cacao Ceremonie is al duizenden jaren een heilige ceremonie die overal ter wereld geliefd is voor spirituele groei, creativiteit en een liefdevolle verbinding met jezelf het leven en anderen. Cacao kreeg daarom een goddelijke status in verschillende culturen. De oorsprong van de Cacao en de bijbehorende rituelen in de ceremonie komen uit de Amazone.

Superfood

In de cacao zit tryptofaan en deze stof geeft jouw eigen serotonine gehalte een boost waardoor je je ontspannen, blij en vrolijker en relaxed gaat voelen. Ook na de ceremonie is dit nog voelbaar. Naast deze bijzondere emotionele verrijking die je kunt ervaren zijn er ook lichamelijke voordelen. Cacao bevat veel antioxidanten en mineralen o.a. ijzer, zink, chroom en magnesium. Deze mineralen en antioxidanten geven je immuunsysteem ook nog eens een boost.

"Deze Ceremonie is dus een mooi en liefdevol cadeau van moeder natuur voor jou".

De zuivere Cacao opent je hart en verbindt je met je hoogste zelf, je eigen kracht en waarheid. De fijne drink-meditatie en resonantie van de muziek en instrumenten, ondersteunt je in jouw reis naar binnen toe en zal je geest verstillen. De Spirit van Cacao is liefdevol, voedend, vrouwelijk, moederlijk en heel zachtaardig.

De Maan is de godin van de hemel.

De energie van de Volle Maan is krachtig in deze periode en versterkt alles op aarde. Ook zo in jouw leven. Verlangens, emoties, creativiteit en intuïtie. Hierdoor helpt de Ceremonie je om je bewustzijn te vergroten en je trilling te verhogen. Een hogere trilling biedt je een poort naar emotionele en spirituele transformatie.

Natuurkracht van Cacao & Maanenergie.

De zachte en mystieke spirit van de cacao plant heeft als werking ons hart te openen. De kracht van de Volle Maan ondersteund de Cacao daarom in het contact maken met jezelf, met de aarde, en wat echt belangrijk is in je leven. Soms gaat praten niet diep genoeg en wil je los van woorden voelen en ervaren. Deze gouden combinatie neemt je mee in een mooie persoonlijke en innerlijke reis door je hart.

Wat doet deze magische combinatie voor jou:

  • Een diepere spirituele band met jezelf,
  • Het versnellen van de overgang naar de 5e dimensie,
  • Makkelijker loslaten van het ego,
  • Bewustzijnsgroei en waardevolle inzichten in je leven,
  • Het verhogen van je hartfrequentie,
  • Een groter lichaamsbewustzijn,
  • Gevoelens van gronding, kalmte en overgave,
  • Beter slapen, juist in de periode van de volle maan,
  • Natuurlijke en zuivere ondersteuning zonder toevoegingen,
  • Een extra boost voor je immuunsysteem.

Kosten zijn: €88,-

Inclusief:

- Cacao Ceremonie

- Reinigingsritueel

- Geleide meditaties

- Breathwork (ademwerk) met een heerlijke Secret Sound Healing.

- Volle Maan kruidenthee

- Fruit en ander lekkers tijdens de sharing circle aan het einde.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging in de mail met de rest van de informatie.

Liefs Simone & Larissa

De locatie van de Cacao Ceremonie is in Aarlanderveen, dichtbij bij Alphen aan den Rijn.

Check hier andere data 

Deel dit evenement

bottom of page