top of page
 Ademwerk - Ademcirkel - Breathwork
 Ademwerk - Ademcirkel - Breathwork

Fri, 28 Jun

|

Aarlanderveen

Ademwerk - Ademcirkel - Breathwork

Een goede reset voor meer ruimte in je lijf en rust in je hoofd. In deze Ademsessie neem ik je mee in een helende ademtechnieken. Een super start van je weekend.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum, tijd en locatie

28 Jun 2024, 13:30 – 15:00

Aarlanderveen, Noordeinde 79A, 2445 XC Aarlanderveen, Netherlands

Over het evenement

Even een momentje 'op adem' komen door een paar keer diep te zuchten is al een vorm van ademwerk. Het helpt je te kalmeren, te ontstressen in de hectiek van de dag, of het brengt je juist een hele andere kijk op jouw situatie.

Op deze vrijdagochtend nemen we de tijd en ruimte om te vertragen en af te stemmen op onszelf. 

Ik neem je mee in een anders dan andere ademhalingscyclus, waardoor je diep in contact komt met jezelf. Of je nou voor de eerste keer meedoet of al vaker mee hebt gedaan, het blijft telkens weer een andere ervaring. Je zou het kunnen zien als de "Gym voor Ademwerk".

Het gaat je helpen om de opgeslagen energie, die hoort bij spanning of oude weggedrukte gevoelens naar de oppervlakte te brengen. Je creëert daarom ruimte in je emotionele en energetische lichaam, waardoor je kunt transformeren naar meer rust, ruimte, licht en liefde.

Deze dynamische ademtechniek heeft bij sommigen ook een psychedelisch effect, dit betekent dat je een ander dan bekend bewustzijn kunt ervaren. In deze diepe bewustzijnsstaat ontstaan inzichten die je anders niet voor mogelijk had gehad. Inzichten in bepaalde klachten of levensvragen. Je bent sterker in contact met je innerlijk weten, dit helpt je om stress om te vormen tot inzichten en veranderingen.

"Zo in verbinding met mezelf, met mijn lichaam, ik voel de verbinding met mijn hele zijn. Iedere ademhaling een stuk vrijer en lichter. Dankjewel voor deze fijne ervaring".

In de Adem Ceremonie gaan we de adem therapeutisch inzetten om:

 • je te helpen openen en je te bevrijden van druk en spanning,
 • emotionele blokkades of vastgezette trauma’s in je lichaam op te lossen,
 • energie beter door je letterlijk te laat stromen,
 • je te helen van oude pijn en blessures,
 • rust te vinden in een overprikkelde geest,
 • te transformeren naar een volgende dimensie.

Een onderdeel van ons helingsproces is het creëren van verbinding met jezelf.

Adem is leven.

De manier waarop we ademen weerspiegelt wie we zijn. Vaak staan we er niet bij stil hoe belangrijk een goede ademhaling is voor je gezondheid.  De verbonden ademhaling is een zachte, gemengde techniek waarbij we de pauzes de in- en uitademing weglaten. Hiermee ga je op reis door je lichaam, je wordt hierbij ondersteund door fijne muziek, maar ook klankschalen en sjamanistische instrumenten.

Tijdens de sessie word je liefdevol begeleid in het proces, daarnaast helpen we je beter in verbinding met je lichaam te komen door zachte drukpunten, ondersteuning en reiki. Hierdoor zal de ademhaling nog voller en dieper worden.

Een ademcirkel is een persoonlijke reis naar binnen. Deze ceremonie zal elk individu naar zijn of haar eigen unieke ervaring leiden; het zal je verbinden met de aangeboren wijsheid van je lichaam. Je zult je lichter, helderder en openhartiger voelen, in verbinding met jouw levensenergie.

De mogelijkheden:

 • Een losse deelname ter kennismaking kost €25,-
 • MIX & MATCH 5x dit is een abonnement kost totaal €92,50 (€18,50 per les).
 • MIX & MATCH 10x dit is een abonnement kost totaal €149,-   (€14,90 per les) Bij dit abonnement mag je twee keer iemand anders meenemen op jouw abonnement.

MIX & MATCH

Hoe fijn is het als je lekker kunt afwisselen tussen de diverse lessen die we aanbieden in Het Buitenhuis, mag je het abonnement op eigen invulling mixen met onze andere mogelijkheden:

 • YOGA NIDRA
 • QI GONG
 • ADEMWERK

We organiseren het hele jaar door regelmatig Adem Cirkels, maar we doen het ook in combinatie met de Cacao Ceremonie. Kijk voor meer informatie op onze agenda.

Voorbereiding:

Zorg dat je minimaal 1.5 uur voor de Adem Ceremonie niet meer gegeten hebt.

Liefst ook niet te zwaar. Het ademt niet fijn met een te volle maag.

Mocht je nog vragen hebben, laat dan even van je horen.

Liefs Larissa

Mbl. 06 5589 5494

Deel dit evenement

bottom of page