top of page

SCHOOL FOR EMOTIONAL INTELLIGENCE

Creating a better world by learning how Emotional Intelligence can make the difference.

EQ voor Alpha's & Pioniers

Een jaar lang bijeenkomsten met gelijkgestemden. 

 

 

"Je zit volop in de bloei van je leven! Een prachtige loopbaan en volop in ontwikkeling. Nu de volgende stap, balans vinden in werk en privé...."

Alpha's zijn leiders, het zijn mensen die ervan houden om anderen te leiden en te sturen. Alpha's herkennen zichzelf als verantwoordelijk en doelgericht. Binnen Alpha Leiderschap gaat het voor jou niet over het belang van de alfa, maar over meerwaarde voor de groep. De leider staat niet boven de groep, maar is een eerste onder gelijken. Waar macht is gebaseerd op dominantie, dwang, en eigenbelang, is (alpha)leiderschap altijd gebaseerd op vrijwilligheid, eerlijkheid en gelijkwaardigheid. Waar mensen samenwerken kan het veel waarde hebben als iemand voorgaat in de strijd, coördineert bij de jacht of interne conflicten tussen groepsleden kan oplossen. Een goede leider is iemand die constructieve gevoelens opwekt, iemand die in het innerlijk van mensen positief emotioneel kan resoneren                                                                                     

 

 

Pioniers zijn voorlopers, het zijn mensen die een snelheid op alle niveaus van betrokkenheid herkennen. Dit is op procesniveau, interactieniveau, kennisniveau als op gevoelsniveau (EQ en IQ) veel herkennen. Zij voelen aan wanneer het tijd is voor de volgende stap. Deze mensen weten hoe belangrijk hun aandeel kan zijn in het in beweging zetten van anderen in het maken van die volgende stap. Zij plaveien de weg zodat anderen daar straks over heen kunnen om hun weg te vinden. Pioniers verdienen hun geld al jaren hiermee. 

 

Herken jij jezelf in de Alpha of Pioner (en misschien wel in beide) dan is dit programma voor jou. Je gaat met een geselecteerd gezelschap (maximaal 8) een exclusief programma volgen waarin je je EQ (Emotionele Intelligentie) verder ontwikkeld, jezelf verdiept naar balans en onafhankelijkheid binnen relaties en situaties. Gelijkgestemden die ook naast een succesvolle carierre bezig zijn met waar je als mens wilt staan. Mensen die met hetzelfde idee en dezelfde energie aan de slag zijn. Op zoek naar datgene wat je nog verder kan brengen in jouw zakelijke leven maar waardoor je ook de balans beter vindt privé. 

 

EQ Bootcamp IbizaIngbegrepen is een 7 daagse reis (all-inclusive) naar Ibiza. In deze reis zoom je in op kwaliteiten, valkuilen, en betrokkenheid niveau's binnen relaties.

De EQ Bootcamp:

 • versnelt processen,

 • versterkt verbanden,

 • helpt transformeren,

 • zoomt in op leiderschap en persoonlijke thema's.

 

Andere onderwerpen zijn:

 • vrijdenken en losdenken,

 • (in)congruentie,

 • een helder zelfbeeld,

 • doelgericht en zelfbewust functioneren

 • de kracht van kwetsbaarheid

 

Het programma op Ibiza is zo samengesteld dat je tijdens deze bootcamp jezelf maar zeker ook elkaar handvatten en tools gaat meegeven voor een succesvol maar vooral evenwichtig vervolg.

 

Ben jij als mens en als professional toe aan de volgende stap en voel jij dat het programma bij jou past? Laat ons dat weten en we ontmoeten je graag voor een intake ontmoeting.

 

Belangrijke informatie

 

 

 

EQ voor Alpha's & Pioniers bestaat uit 4 modules van totaal 12 bijeenkomsten inclusief de reis naar Ibiza.

 

In de bijeenkomsten wordt gewerkt aan:

Jijzelf als voorloper en pionier.

Werkmethodieken als omdenken, conceptueel denken, Neurologische Niveaus, Betrokkenheidsniveaus, Bootstrap,  

 

Kosten: €2.6500,- (excl btw) all in.

 

All in alle bijeenkomsten:

 • 6 groepsbijeenkomsten

 • 6 individuele sessies

 • 1 week Ibiza (all-in)

 • outdooropdrachten

 • notitie/insights boek

Waar

In het hart van het Groene Hart (in Aarlanderveen).

 

Ook hier staat de koffie voor je klaar voor de eerste ontmoeting en intake. Hierin bespreken we onze werkvormen, de inhoud en de wederzijdse verwachtingen.

 

Voor een vraag bel naar ons kantoor:

0172 -854525

 

Een bericht achterlaten kan ook, via onderstaand berichtveld.

bottom of page