top of page

SCHOOL VOOR EMOTIONELE INTELLIGENTIE 

Creëer een betere wereld door te leren hoe emotionele intelligentie het verschil maakt

Verdiepingsdagen Paardencoaches

Je bent al een tijdje Paardencoach en je merkt dat je tegen je plafond aanbotst wat betreft sommige dingen. Dit kan zijn dat je het moeilijk vindt (nieuwe) klanten te vinden, of misschien merk je dat je last hebt van faal of presentatie-angst. 

 

Deelname opleiding

De cursus is geschikt voor intrinsiek gemotiveerde paardencoaches die op zoek zijn naar meer inhoud voor hun programma, diepere en breedere kennis op het gebied van teams en groepen. Ook voel je de aantrekkingskracht tot lichaamsgericht werk waarbij je meer wilt werken vanuit emotionele en intuitieve intelligentie. 

 

Voorwaarde deelname: 

  • Je hebt al ervaring met coachen met paarden

  • Je wilt teams en groepen gaan begeleiden binnen thema's als:
    Communicatie, samenwerken en leidinggeven. 

  • Je bent bereid om buiten je comfortzone te gaan

  • Je durft kritische vragen te stellen

 

Ook gaan we dieper in op lichaamsgericht werk.
In lichaamswerk leer en begeleidt je de ander hoe hartritme, ademhaling en dieper voelen van invloed zijn op het lichaam. Je leert hoe je de ideale samenhang kunt genereren tussen het lijf, het hart en gedachten waarbij men stress reduceert, creatiever gaat denken en met een mentale helderheid persoonlijke oplossingen toegankelijker zullen worden.

 

Belangrijke onderdelen van het lichaamswerk zijn ademhalingsoefeningen, inspannings- ontladings- ontspanningsoefeningen en visualisatieoefeningen. Paarden zijn de ideale begeleiders naar binnen toe en geven belangrijke signalen af, over het gebied waarin het proces moet worden begeleidt.

 

 

Belangrijke informatie

 

De module bestaat uit 4 bijeenkomsten van een dagdeel, waarin je aan het werk gaat met theorie, praktijklessen, oefeningen voor groepen en teams, je eigen lichaamswerk, begeleiding van deelnemers en het een toetsing aan het einde

Kosten: €245,- per dagdeel.  

 

Bedragen zijn exclusief btw voor de zakelijke markt.

 

Bedragen zijn inclusief:

  • locatiekosten, drankjes en versnaperingen. 

Coach: Larissa Gies

Voor een vraag bel naar ons kantoor:

0172 -854525

Een bericht achterlaten kan ook, via onderstaand berichtveld.

bottom of page