Het tijdstip wordt later bepaald | Nieuwkoop

Teamcoaching

Een Teamontwikkelingsprogramma leert het team via "learning by doing", (shadow) coaching, teamcoaching en individuele coaching de juiste actieplannen een positieve en succesvolle verandering te doorgaan.
Registratie is afgesloten
Teamcoaching

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald
Nieuwkoop, Achttienkavels, Nieuwkoop, Nederland

Over het evenement

Maatwerk Teamcoaching

Ongeacht met welke reden een team bij elkaar komt, op welk niveau ze werken en voor hoe lang dit gebeurt, een succesvol team kent en begrijpt het doel, ieders rol en de processen. Effectief samenwerken komt o.a. voort uit het begrijpen van de verschillende communicatie niveaus binnen interactie met andere(n).

Door meer te leren over EQ (emotionele intelligentie), leren teamleden meer over de impact van gedrag en begrijpen op een dieper niveau.

Wij bieden een gamma aan tools en middelen die aangepast worden op uw doelstelling en thematiek. Uit jarenlange ervaring weten wij dat de behoefte van ieder team anders is, dus informeren wij je graag over de mogelijkheden voor jullie team.

Resultaat:

Aangepast op wensen, doel en thema's van het team, (project)organisatie of stuurgroep.

Deze teamtraining duurt een dag.

We starten om 9.00 uur en ronden af rond 17.00 uur met een drankje en hapje.

Investering: € 1.950,00 (all-in)

Bedrag is uitgaande van 6 tot max 10 personen. Wilt u met minder dan 6 deelnemers een training volgen dan wordt er € 200,- p.p. in mindering gebracht. Bij meer dan 10 deelnemers rekenen wij een meerprijs van € 100,- p.p. (alle bedragen zijn exclusief btw).

Waar: Unieke locatie in “het Groene Hart” In overleg kan deze training ook op andere locatie in zuid, midden of noord Nederland gegeven worden.

(Teams vanaf 3 tot 20 personen of meerdaagse op aanvraag).

Boek en verzeker jezelf en je hele team deze onvergetenlijke teamdag.

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Ik doe mee
  €65
  €65
  0
  €0
 • Teamcoaching
  €1,950
  €1,950
  0
  €0
Total€0

Deel dit evenement