top of page
De VROUWENTEMPEL (VOL)
De VROUWENTEMPEL (VOL)

Fri, 30 Jun

|

Aarlanderveen

De VROUWENTEMPEL (VOL)

Kom je verbinden met jezelf, ervaar mooie rituelen en ceremonies in diepe ontspanning in de veilige bedding met andere vrouwen. Altijd in een kleine en intieme groep van nooit meer dan 6-8 deelneemsters).

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum, tijd en locatie

30 Jun 2023, 14:00 – 23:00

Aarlanderveen, Noordeinde 79B, 2445 XC Aarlanderveen, Nederland

Over het evenement

De vrouwentempel is een heerlijke fijne plek waar we je een ontspannende dag bieden om je te verbinden met de natuur, met je zelf en met andere vrouwen. Ervaar de verzorgende, liefdevolle, speelse en magische energie die vrouwen samen kunnen manifesteren als ze samen komen.

Voel je een verlangen om je even terug te trekken uit de steeds individualistische wereld en je te verbinden met sisters, om processen te delen, waar maskers af mogen, en je je mag laten zien en je gedragen mag voelen. Zonder oordeel in vol vertrouwen.

Met onder andere:

~ natuur rituelen ~ water ritueel ~ tempel massage ~ cacaoceremonie ~ meditatie en visualisatie ~ samen eten ~ vuurceremonie ~ vieren van vrouw zijn ~ cirkel van liefde

Dit programma is incl. alle activiteiten, gebruik van handdoeken, sarongs enz, heerlijke snacks, fruit en water/ thee en een gezonde avondmaaltijd.

Prijs: € 165,-

Ook krijg je een kleine maansteen als cadeau.

Laat je verassen door,

Simone & Larissa.

Heb je nog vragen? bel ons: 06 5589 5494

Deel dit evenement

bottom of page